Circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A 2 Constanţa - Bucureşti, oprită în jurul orei 14.00, la kilometrul 13, în zona Glina, din cauza unui accident în lanţ în care au fost implicate patru autovehicule, a fost reluată după mai bine de o oră. La intrarea în Bucureşti, la această oră se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui a fost reluată în jurul orei 15.00.

Circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A 2 Constanţa - Bucureşti a fost oprită în jurul orei 14.00, la kilometrul 13, în zona Glina, din cauza unui accident în lanţ în care au fost implicate patru autovehicule, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Poliţiştii rutieri au deviat provizoriu traficul spre Bucureşti pe la kilometrul 15.

Poliţiştii rutieri mai precizează că la intrarea în Capitală se circulă îngreunat la ora actuală din cauza numărului mare de autovehicule.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.