Traficul feroviar pe magistrala 400, între staţiile Tuşnad-Sat şi Băile Tuşnad, din judeţul Harghita, oprit pentru a doua oară în cursul zilei de joi, după ce trei brazi au căzut pe calea ferată, a fost reluat după mai mult de două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CFR Călători, la ora 16.17 s-a repus sub tensiune linia de contact dintre staţiile Băile Tuşnad şi Tuşnad-Sat, iar trenurile de călători afectate vor ajunge la destinaţii cu întârziere.

Circulaţia feroviară între Băile Tuşnad şi Tuşnad-Sat a fost întreruptă din nou, în jurul orei 14.00, deoarece trei brazi au căzut pe calea ferată ca urmare a vântului puternic.

În urma incidentului, două trenuri de călători - R 4508 Gheorghieni – Braşov şi IR 1540 Braşov - Iaşi - au fost afectate, fiind oprite în gări, până la remedierea situaţiei.

Circulaţia feroviară pe magistrala 400, între staţiile Sânsimion şi Băile Tuşnad, a fost oprită şi în cursul dimineţii, după ce un copac a căzut peste linia ferată din cauza vântului puternic. Cinci trenuri au acumulat întârzieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.