Circulaţia feroviară închisă complet sâmbătă dimineaţă între Murgeanca şi Ţăndărei, în judeţul Ialomiţa, unde două vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu combustibil lichid au deraiat, a fost reluată în cursul serii pe ambele fire, după ce, în jurul orei 15.30, fusese redeschisă pe un fir pentru trenurile cu tracţiune Diesel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, sâmbătă seară, începând cu ora 19:30, circulaţia feroviară pe Magistrala 702 Făurei - Feteşti a fost reluată.

Traficul feroviar închis sâmbătă dimineaţă între Murgeanca şi Ţăndărei în urma deraierii a două vagoane din componenţa unui tren de marfă care transporta combustibil lichid fusese reluat pe un fir, în jurul orei 15.30, pentru trenurile cu tracţiune Diesel, potrivit CFR Călători.

Circulaţia feroviară între staţiile CF Murgeanca şi Ţăndărei a fost complet blocată sâmbătă dimineaţă, după ce două vagoane de marfă au deraiat la intrarea în staţia CF Tăndărei. Trenul de marfă aparţinea SRCF Constanţa şi avea în compunere 40 de vagoane încărcate cu combustibil lichid, informa CFR Infrastructură.

Conform CFR Călători, mai multe trenuri cu pasageri au fost afectate, fiind puse la dispoziţia acestora mijloace auto pentru transbordarea lor între staţiile CF Murgeanca şi Ţăndărei.

CFR Călători mai informa că pasagerii care aveau bilete/abonamente la trenurile afectate puteau primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru parcursul neefectuat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.