Traficul feroviar închis sâmbătă dimineaţă între Murgeanca şi Ţăndărei, în judeţul Ialomiţa, unde două vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu combustibil lichid au deraiat, a fost reluat pe un fir, în jurul orei 15.30, pentru trenurile cu tracţiune Diesel, a informat CFR Călători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, de la ora 15:23 a fost redeschisă pe un fir circulaţia trenurilor cu tracţiune Diesel între Murgeanca - Ţăndărei, astfel că pasagerii garniturilor R 8224 Constanţa - Buzău, R 8223 Buzău - Constanţa şi IR 1971 Constanţa - Galaţi nu vor mai fi transbordaţi cu mijloace auto.

Circulaţia feroviară între staţiile CF Murgeanca şi Ţăndărei a fost complet blocată sâmbătă dimineaţă, după ce două vagoane de marfă au deraiat la intrarea în staţia CF Tăndărei. Trenul de marfă aparţine SRCF Constanţa şi are în compunere 40 de vagoane încărcate cu combustibil lichid, informa CFR Infrastructură.

Conform CFR Călători, mai multe trenuri cu pasageri au fost afectate, fiind puse la dispoziţia acestora mijloace auto pentru transbordarea lor între staţiile CF Murgeanca şi Ţăndărei

CFR Călători mai informa că pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate primesc, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.