Traficul rutier pe autostrada Bucureşti – Piteşti este oprit, luni, în judeţul Giurgiu, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă cu degajări mari de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, luni, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, din cauza unui incendiu de vegetaţie produs pe sensul de mers către Piteşti, în zona localităţii Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu.

Ca urmare a fumului care îngreunează vizibilitatea, traficul a fost oprit total, pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere, urmând a fi reluat în momentul lichidării incendiului de către echipajele de pompieri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pompierii din Giurgiu au anunţat că la faţa locului intervine Detaşamentul Bolintin Vale, iar incendiul se manifestă cu mari degajări de fum.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.