Circulaţia pe drumul naţional 1, intre Ploieşti şi Braşov, se desfăşoară cu dificultate, joi dimineaţă, sensul de mers dinspre Braşov fiind parţial blocat după ce un TIR încărcat cu hrană pentru câini a derapat, iar o parte din încărcătură s-a răsturnat pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sensul de mers Braşov -Ploieşti al DN 1 este blocat în dreptul localităţii prahovene Băicoi, unde un autotren care transporta mâncare pentru câini a derapat, iar o parte din încărcătură a căzut pe carosabil.

Purtătorul de cuvânt al I.P.J. Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat pentru News.ro că nu s-au stabilit deocamdată împrejurările în care s-a produs accidentul, aceasta precizând ca nimeni nu a fost rănit.

Reprezentanta Poliţiei Prahova a menţionat că traficul rutier pe sensul de mers Braşov -Ploieşti se desfăşoară pe banda de preselecţie, fiind dirijat de către poliţişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.