Traficul rutier la ieşirea de pe autostrada A4 şi intrarea pe DN 39, la Agigea, se desfăşoară îngreunat, duminică, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de la Agigea, două dintre cele patru benzi fiind închise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că două dintre cele patru benzi ale podului de la Agigea sunt închise, ca urmare a unor lucrări, astfel că traficul rutier se desfăşoară îngreunat la ieşirea de pe A4 şi intrarea pe DN 39.

De asemena, în staţiunea Eforie Nord circulaţia este intensă, însă nu există blocaje.

La începutul lunii iulie, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţa că, până în15 iulie, circulaţia autovehiculeleor de peste cinci tone pe podul de la Agigea este interzisă.

”Traficul va fi permis exclusiv autovehiculelor destinate transportului de persoane şi a celor cu regim de circulaţie prioritară, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă”, preciza CNADNR.

Totodată, reprezentanţii companiei menţionau că traficul rutier se va desfăşura pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare va fi limitată la 50 de kilometri la oră.

Toate aceste restricţii au fost impuse ca urmare a lucrărilor de reabilitare a podului de la Agigea, peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, situat pe DN 39. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.