Cinci trenuri au fost oprite în staţii, călătorii fiind preluaţi de maşini marţi dimineaţă, după ce traficul feroviar a fost întreupt în zona Aiud, din judeţul Alba, ca urmare a inundării liniei ferate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza inundării liniei de cale ferată din zona Aiud, judeţul Alba, traficul feroviar pe secţia Teiuş – Aiud Hm – Războieni este oprit la acest moment”, anunţă CFR Călători.

Următoarele trenuri ale CFR Călători sunt oprite temporar în staţii: IR 1835 Bucureşti Nord - Cluj Napoca staţionează în Aiud;  Regio 3083 Teiuş - Cluj Napoca staţionează în Aiud ; · Regio 2442 Teiuş - Târgu Mureş staţionează în Teiuş:· Regio 2441 Târgu Mureş -Sibiu staţionează în Unirea: Regio 2038 Cluj Napoca - Simeria staţionează în Războieni

Cei 50 de călători care se aflau în acestre trenuri au fost deja transbordaţi cu maşini în staţia de legătură Războieni, pentru continuarea călătoriei cu alte trenuri.

Personalul CFR Infrastructură lucrează pentru reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale şi de siguranţă.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.