Un TIR încărcat cu apă minerală s-a răsturnat, joi după amiază, pe drumul naţional (DN) 1A, în localitatea prahoveană Vălenii de Munte, după ce şoferul a încercat să facă o depăşire, iar autotrenul a intrat în balans. În urma accidentului, şoferul a fost rănit şi transportat la spital de un elicopter SMURD, traficul fiind restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs pe DN 1A în localitatea Vălenii de Munte, iar din primele cercetări poliţiştii au stabilit că un autotren încărcat cu apă minerală, care se deplasa către Ploieşti, a intrat în balans în timpul unei depăşiri şi s-a răsturnat.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în urma accidentului şoferul a rămas încarcerat şi a fost rănit. El a fost scos din cabină de către echipajele ISU Prahova şi ulterior a fost preluat de un elicopter SMURD.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 1A se desfăşoară cu restricţii în zona în care s-a produs accidentul, sensul de mers Braşov – Ploieşti fiind impracticabil. Autovehiculele sunt dirijate alternativ pe celălalt sens de mers, rămas liber. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.