Patru persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, pentru lovituri cauzatoare de moarte sau vătămări cauzatoare de moarte, iar o a cincea persoană, o femeie, a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile după ce au omorât în bătaie un bărbat, pe o stradă din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 2 aprilie 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii C.A.-C., K.K.-Z, M.V., M.R.-I.-L. şi I.M.-S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 1 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timişoara, inculpaţii ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o şi ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violenţe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, luni, într-un comunicat de presă.
 
Judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a patru agresori.
 
”În data de 2 aprilie 2023, inculpaţii au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care dispus luarea măsurii arestării preventive, faţă de inculpaţii C.A.-C., K.K.-Z, M.V. şi M.R.-I.-L. şi luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, faţă de inculpata I.M.-S., pentru o perioadă de 30 de zile”, au arătat procurorii.
 
Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.