Poliţiştii de frontieră au depistat în Timişoara 15 cetăţeni străini, o femeie şi 14 bărbaţi, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, femeia fiind însărcinată şi având în vedere că se simţea rău, poliţiştii de frontieră au solicitat ajutor medical pentru a fi transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara,  poliţiştii de frontieră au depistat 15 cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zona de responsabilitate.

”În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stablit că cele 15 persoane sunt cetăţeni irakieni dintre care 14 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. Pe timpul verificărilor, femeia a acuzat stări de ameţeală, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au transportat-o la spitalul Municipal pentru acordarea de îngrijiri medicale. Întrucât s-a dovedit că femeia era însărcinată în luna a cincea, ea a fost transportată la spitalul Odobescu, în vederea realizării unor investigaţii de specialitate”, se arată în comunicat.

În prezent, femeia se află în afara oricărui pericol, ulterior solicitând alături de cei 14 bărbaţi o formă de protecţie pe teritoriul României.

Cercetările sunt în derulare în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale si identificării tuturor
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.