Bărbatul de 37 de ani care a căzut de la o înălţime de 7 metri, din parcarea unui mall din Timişoara, în timp ce ar fi fumat şi ar fi vorbit la telefon, a murit la spital, vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat de medici, acesta decedând, vineri, din cauza multiplelor traumatisme.
 
Bărbatul care era muncitor în construcţii ar fi ieşit, joi dimineaţă, să fumeze o ţigară şi vorbea la telefon, iar la un moment dat, din neatenţie se pare, a căzut în gol de la o înălţime de 7 metri. Colegii lui au chemat imediat ambulanţa, iar medicii l-au dus la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Imediat poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, însă acum, după decesul muncitorlui, s-a schimbat şi încadrarea, iar poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă, potrivit procedurilor. Şi inspectorii ITM fac o anchetă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.