Un bărbat în vârstă de 37 de ani a căzut de la o înălţime de 7 metri, din parcarea unui mall din Timişoara. El a fost transportat de urgenţă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 1.02.2024, în jurul orei 07:20, poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi căzut în gol, de la o înălţime de 7 metri, din parcarea unei complex comercial, din Piaţa Consiliul Europei din Timişoara”, a transmis IPJ Timiş.
 
Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Surse din chetă spun că bărbatul este muncitor în construţii şi la un moment a ieşit să fumeze o ţigară şi vorbea la telefon. Din neatenţie a alunecat, s-a dezechilibrat şi a căzut de la 7 metri.
 
Inspectorii ITM urmează să declanşeze o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut accidentul. De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.