Aproximativ 40 de pompieri intervin, sâmbătă seară, după ce a pornit alarma de incendiu la un bloc cu 20 de etaje din Timişoara. În urma incidentului, circa 100 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Alarma de incendiu s-a pornit la etajul 12 al blocului de locuinţe cu 20 de etaje din Timişoara şi nu a fost confirmat un posibil incendiu.
 
”În urma efectuării recunoaşterii la faţa locului, s-au constatat următoarele: alarma de incendiu s-a declanşat la etajul 12 al blocului, din cauze neidentificate; nu a fost confirmat un posibil incendiu. Toţi locatarii din bloc, aproximativ 110 persoane autoevacuate şi evacuate, s-au întors în locuinţe”, transmite ISU Timis.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Alarma de incendiu a pornit sâmbătă seara la ora 20.45.
 
”Astăzi, la ora 20:45, am fost anunţaţi prin apel 112 despre pornirea alarmei de incendiu la un bloc de 20 etaje, situat pe strada Meletie Drăghici, în Timişoara. Au fost alertate la faţa locului forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Timişoara şi se intervine cu: 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă; 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă;  2 autoscări mecanice de lucru şi salvare de la înălţimi;  4 echipaje SMURD; un efectiv de 41 pompieri”, transmite ISU Timiş.
 
Până în acest moment s-au autoevacuat şi au fost evacuate de către echipele de căutare-salvare aproximativ 100 de persoane. 
 
Potrivit ISU Timiş, deocamdată nu a fost identificat un incendiu şi nici miros de fum.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.