Poliţiştii din Timişoara au tras şase focuri de armă pentru oprirea unui ATV care nu a oprit la semnalul agenţilor. După o urmărire pe mai multe străzi, poliţiştii au pierdut urma ATV-ului pe care ulterior l-au depistat în localitatea Giroc de lângă Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.10, în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Calea Martirilor din Timişoara, patrula Secţiei 2 Poliţie au încercat oprirea unui ATV. Deoarece conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar, s-a trecut la urmărirea acestuia pe Calea Martirilor spre localitatea Giroc, pe mai multe străzi din zona respectivă.

Agentul de poliţie a executat şase focuri de avertisment în plan vertical, după care a fost pierdut în zona de câmp accidentat dintre localităţile Giroc şi Timişoara.

Apoi ATV-ul a fost găsit abandonat în capătul străzii Neptun din Giroc, pe câmp.

Persoanele în cauză au fost identificate şi conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie unde a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.