O elevă a unei şcoli de şoferi, în vârstă de 42 de ani, a lovit cu maşina o tânără de 20 de ani care încerca să îşi mute autoturismul defect de pe şosea, aceasta din urmă fiind rănită. Instructorul încerca să o ajute pe şoferiţa a cărei maşină era defectă. În urma impactului, o altă maşină parcată a fost avariată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, luni seară, pe strada Munteniei din Timişoara.
 
”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism destinat şcolarizarii în vederea obţinerii permisului de conducere, la volanul căruia se afla o femeie de 42 de ani, a accidentat o altă femeie, de 20 de ani, aflată pe partea carosabilă, care ar fi încercat să îşi mute autoturismul defectat, ulterior lovind un alt autoturism ce se afla parcat”, a transmis IPJ Timiş.
 
Femeia de 42 de ani era însoţită de instructorul auto, un bărbat de 35 de ani, dar în momentul accidentului acesta a coborât din autoturism pentru a o ajuta pe tânără să scoată autoturismul în afara părţii carosabile.
 
”În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 20 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat IPJ Timiş.
 
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.