Un accident rutier în care au fost implicate o maşină şi o autoutilitară a avut loc la intrarea în pasajul Michelangelo din Timişoara. Şoferul autoturismului, un tânăr de 18 ani, a pierdut controlul maşinii şi a lovit peretele pasajului, fiind apoi proiectată în autoutilitară. Doi tineri de 19 ani au murit, iar şoferul şi un alt pasager au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în Timişoara.
 
”În data de 23.02.2023 în jurul orei 1:20, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs în pasajul subteran Michelangelo din municipiul Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat în vârsta de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul Vasile Pârvan, dinspre strada Mihai Viteazu înspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea în pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, fiind proiectat într-o autoutilitară, care circula din sensul opus de mers, condusă de un alt bărbat învârstă de 42 de ani”, a transmis IPJ Timiş.
 
În urma accidenului rutier, au murit o femeie şi un bărbat, ambii în vârstă de 19 ani, pasageri în autoturism. De asemenea, conducătorul auto şi un alt pasager, un bărbat în vârstă de 20 de ani, au fost răniţi.
 
Şoferul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei în cazul conducătorului autoutilitarei a fost negativ.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.