Un curier pe bicicletă, în vârstă de 26 de ani, a lovit, vineri seară, în plin, o fetiţă de doi ani, pe o stradă pietonală din centrul oraşului Timişoara şi a fugit. El a fost prins, fiind reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, vineri seară, pe strada Emanoil Ungureanu din centrul Timişoarei. Fetiţa de doi ani se afla cu părinţii la plimbare, într-un loc unde este interzisă circularaţia pe biciclete sau trotinete. La un moment dat, curierul a izbit copila, apoi s-a prăbuşit peste ea cu tot cu bicicletă.
 
Părinţii fetei au sărit în ajutorul acesteia şi au dus-o imediat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”. Acum este internată la secţia de Neuropsihiatrie, avnd răni la nivelul capului.
 
Curierul care a părăsit locul accidentului.
 
”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, conducătorul bicicletei a fost identificat şi depistat, urmând a fi reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei sau procurorului care efectuează cercetarea la faţa locului şi vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.