Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, vineri, pe o stradă din Timişoara, după ce unul dintre ei a aruncat punga cu gunoi la o altă scară a blocului de locuinţe. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului. Unul dintre bărbaţi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, celălalt a fost dus la secţia de Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 24 mai a.c., la sediul Secţiei 5 Urbane Timişoara a fost adusă o persoană de către echipajul de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timişoara, care a fost redirecţionat să intervină la un apel semnalat prin SNUAU 112, pentru aplanarea unui conflict, pe strada Armoniei din municipiu. Din primele verificări rezultă faptul că 2 bărbaţi, în vârstă de 24 şi 34 de ani, s-ar fi lovit reciproc, în urma unor neînţelegeri. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiş.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Potrivit anchetatorilor, scandalul a pornit după ce unul dintre bărbaţi a aruncat punga cu gunoi la o altă scară şi a fost observat de vecinul său, care a devenit recalcitrant.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc incidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.