Un bărbat de 30 de ani din Timişoara a fost trimis în judecată, pentru furt calificat, lovire şi alte violenţe şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. În vara acestui an, el a furat maşina unei pizzerii, iar în încercarea de a scăpa a lovit cu autoturismul un bărbat şi a fost prins de poliţişti abia după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Bărbatul consumase droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 26.08.2023, în jurul orei 16:20, inculpatul a sustras autoturismul marca Dacia Spring, aparţinând unei societăţi comerciale pe care l-a condus pe mai multe străzi din mun. Timişoara, aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive şi a lovit cu interiorul portierei stânga faţă pe persoana vătămată, angajat al societăţii comerciale, care a încercat să intre în autoturismul în cauză, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 60-70 zile îngrijiri medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, într-un comunicat de presă de joi.

Bărbatul este acuzat de furt calificat, lovire şi alte violenţe şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, iar dosarul a fost trimis spre soluţionare la Judecătoria Timişoara.

În după-amiaza zilei de 26 august, un şofer de la o pizzerie de pe Bulevardul Sudului din Timişoara se pregătea să plece să facă o livrare, când tânarul de 30 de ani care era pe terasa localului s-a urcat în autoturismul curierului rămas cu cheia în contact, l-a pornit şi a plecat pe străzi.

Momentul a fost surprins chiar de către patronul pizzeriei, care a alertat imediat poliţia. Mai multe echipaje au pornit rapid pe urmele hoţului, care a reuşit să ajungă cu maşina furată până în comuna Giroc de lângă Timişoara, apoi, cu agenţii pe urme, s-a întors în Timişoara.

Ajuns la intesectia a două străzi, şoferul hoţ s-a intersectat cu o altă maşină a pizzeriei, al cărei conducător era la curent cu cele întâmplate. Angajatul localului a încercat să-l blocheze pe fugar în trafic, a oprit, a coborât din maşină, i-a deschis hoţului portiera şi a încercat să îl dea jos de la volan. Tânărul a intrat în marşarier până când s-a izbit de o altă maşină, rănindu-l şi pe bărbatul care a încercat să-l oprească.

Hoţul a continuat să meargă cu spatele şi a mai lovit încă doua maşini, iar apoi s-a oprit cu autoturismul într-un stâlp. Atunci a fost şi capturat de poliţişti.

Dupa ce l-au testat, poliţiştii au aflat că bărbatul se drogase cu amfetamină înainte de a fura maşina livratorului.

Pe de altă parte, angajatul pizzeriei care a încercat să-l opreasca pe hoţ a fost rănit şi a ajuns la spital. A avut nevoie de două luni de îngrijiri medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.