Un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat cu o foarfecă în cap, de către un altul, de 46 de ani, în urma unui conflict izbucnit între ei pe stradă, la Timişoara. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Locală Timişoara a anunţat, joi, că poliţiştii locali aflaţi în zona centrală a oraşului au fost sesizaţi, miercuri seară, că mai multe persoane au un conflict pe tronsonul care leagă străzile Mihai Eminescu şi C.D. Loga.

Acolo au fost găsite trei persoane, din care una avea o plagă înjunghiată la cap.

”Cei trei, doi bărbaţi şi o femeie, sunt din Timişoara şi Iaşi. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 46 de ani, l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuţit, pe iubitul femeii, în vârstă de 37 de ani. Bărbatul a declarat că celălalt l-ar fi agresat în zona Piatra Craiului şi că atunci a scos o foarfecă şi l-a lovit în cap, după care a fugit spre locul în care a şi fost reţinut de poliţiştii locali”, a arătat sursa citată.

Bărbatul rănit a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Ambulanţei.

Cei trei au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 1 pentru continuarea cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.