Un bărbat de 32 de ani a fost arestat preventiv, după ce a furat mai multe bunuri şi bani, în valoare totală de 40.000 de euro, dintr-o locuinţă din Timişoara. Alte trei persoane au fost audiate în acelaşi dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 6 septembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au identificat un bărbat, de 32 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, la data 17 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil de pe strada Apateu din municipiul Timişoara, de unde au sustras bani şi bunuri cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 euro”, a transmis IPJ Timiş.
 
Poliţiştii au făcut două percheziţii în Timişoara, de unde au ridicat mai multe bunuri.
 
Trei persoane au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Timişoara pentru audieri.
 
”Ulterior, la data de 6 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat pe raza judeţului Bihor, în apropierea vămii Borş, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârşirea faptei. Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introdus introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, ulterior magistraţii dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile”, a mai precizat IPJ Timiş.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.