Un bărbat a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Timişoara pentru viol, după ce a agresat sexual o femeie de 27 de ani, pe care a ameninţat-o că o aruncă în râul Bega, dacă nu se va supune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus în data de 15.10.2022 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat – persoană de sex masculin pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Totodată, cu privire la inculpat s-a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, de către Judecătoria Timişoara. Prin încheierea din data de 15.10.2022, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara s-a dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.10.2022, până la data de 13.11.2021, inclusiv”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. 
 
Bărbatul a ameninţat-o pe tânără că, dacă nu se va supune, o va arunca în râul Bega. 
 
”În data de 05.10.2022, în jurul orei 21:40, în timp ce se afla pe trotuarul situat pe malul râului Bega de pe Splaiul Nistrului din Timişoara, în apropierea intersecţiei cu str. Petru Sfetca, inculpatul s-a apropiat din spate de persoana vătămată - în vârstă de 27 de ani, a cuprins-o pe aceasta cu braţul drept împrejurul gâtului, iar cu mâna stângă a prins-o de gură şi a trântit-o la pământ, unde a imobilizat-o la sol, ţinând-o cu mâinile de păr şi de gură şi a ameninţat-o că o va arunca în râu dacă va continua să se opună, după care a agresat-o sexual, fără ca persoana vătămată să poată riposta în vreun fel”, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.