Două maşini în care se aflau 10 oameni au fost implicate, vineri, într-un accident la ieşirea din Timişoara, pe strada Ovidiu Cotruş, din sudul oraşului. Cinci persoane au fost rănite şi duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 18.08.2023, la ora 12:15, am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier pe strada Ovidiu Cotruş. A fost alertat Detaşamentul 2 Timişoara şi la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Timiş. 
 
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau 10 persoane. 
 
”În urma evenimentului, 5 persoane adulte au fost transportate la spital de către echipajele medicale, conştiente, cu politraumatisme la membre şi bazin”, a mai adăugat ISU Timiş.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.