Un TIR înmatriculat în Serbia, care transporta îngrăşăminte chimice, a fost lovit, marţi, de o locomotivă de manevră, la o trecere la nivel cu calea ferată din judeţul Timiş. Nimeni nu a fost rănit în urma impactului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din primele informaţii, autotrenul este încărcat cu aproximativ 20 tone de azotat de amoniu 16% şi pentauxido de fosfor 20%. La faţa locului se intervine cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, un echipaj CBRN şi o ambulanţă SAJ. Nu există scurgeri de combustibil şi nici instalaţii defecte”, a transmis ISU Timiş.
 
Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată între localităţile Becicherecu Mic şi Dudeştii Noi din judeţul Timiş, aflate în apropiere de Timişoara. 
 
Şoferul TIR-ului înmatriculat în Serbia a observat prea târziu locomotiva.
 
Nu s-au înregistrat victime, doar mecanicul de locomotivă şi şoferul TIR-ului fiind implicaţi în accident. Cei doi sunt conştienţi şi cooperanţi.
 
Traficul în zonă a fost blocat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.