Un şofer în vârstă de 68 de ani a murit luni, în timp ce completa o înţelegere amiabilă în urma unei tamponări auto în care a fost implicat, în localitatea Moşniţa Nouă, lângă Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor, paramedicii au fost chemaţi imediat după ce bărbatului de 68 de ani i s-a făcut rău, însă când au ajuns la locul accidentului, aceştia au constatat decesul bărbatului.
 
”Un conducător auto nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de maşina din faţa lui, iar la intrarea în localitatea Moşniţa Nouă a lovit-o. Autoturismele au fost uşor avariate, iar şoferii au oprit pe dreapta, în afara carosabilului, pentru a completa o înţelegere amiabilă. Însă în timp ce şoferii completau documentele, unul dintre ei a decedat”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş. 
 
Din primele date, se pare că bărbatul de 68 de ani a suferit un infarct.
 
Politistii au deschis o anchetă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.