Un bărbat de aproximativ 60 de ani din comuna Biled, judeţul Timiş, şi-a înjunghiat mortal ginerele, în vârstă de 29 de ani, în urma unui conflict. Omorul s-a petrecut în prezenţa poliţiştilor chemaţi să aplaneze conflictul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc, vineri după-amiază, în comuna Biled din judeţul Timiş. Poliţiştii au fost chemaţi să aplaneze un conflict izbucnit într-o familie, între socru, un bărbat de aproximativ 60 de ani, şi ginerele de 29 de ani, în casa socrului.

Cei doi lucrau de mai multă vreme în străinătate, iar acum s-au întors acasă. Din primele informaţii a reieşit că ginerele ar fi vrut să îşi ia copilul şi să se despartă de soţie, iar acest lucru a stârnit furia socrului.

În timp ce cei doi bărbaţi se certau şi se ameninţau, vecinii au sunat la numărul de urgenţe 112 să ceară ajutor. Poliţiştii au sosit imediat la adresa indicată şi au reusit să îi despartă pe cei doi. La un moment dat, socrul i-a înfipt tânărului un cuţit în spate, chiar în faţa poliţiştilor care nu au mai apucat să reacţioneze.

Agresorul a fost imediat încătuşat de poliţişti şi va fi cercetat pentru omor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.