Poliţiştii din Lugoj, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, au făcut 17 percheziţii la persoane care se ocupau cu tăierea ilegală şi furtul de arbori. Trei bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore. În urma percheziţiilor au fost confiscaţi 56 metri cubi de material lemnos şi unelte folosite la tăierea copacilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al IPJ Timiş, percheziţiile au avut loc în comuna Victor Vlad Delamarina din judeţul Timiş. 
 
”În urma efectuării percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 56 de metri cubi de material lemnos şi unelte folosite la tăierea arborilor (3 motofierăstraie şi 19 lanţuri pentru lamă). De asemenea, au fost ridicate,  în vederea continuării cercetărilor, 8.200 de ţigarete de contrabandă, 41 de cartuşe şi 14 capse, deţinute ilegal, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a transmis IPJ Timiş. 
 
Trei bărbaţi în vârstă de 23, 34 şi 45 de ani au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri. Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru tăiere ilegală de arbori, furt de arbori şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.