Traficul feroviar este întrerupt, miercuri, între localităţile Teremia şi Comloşu Mare, judeul Timiş, după ce un tren a lovit un TIR plin cu cereale. Şoferul a fost rănit, iar loomotiva a deraiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Timiş, un accident feroviar s-a produs, miercuri, între localităţile Teremia şi Comloşu Mare la o trecere la nivel cu calea ferată.

”În eveniment au fost implicate un tren Regio si un autotren care transporta cereale. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de la staţia Sânnicolau Mare şi o autosanitară SAJ”, a transmis ISU Timiş.

Sursa citată a precizat că şoferul TIR-ului a fost rănit, suferind un traumatism cranio-cerebral. Bărbatul este conştient şi a fost transportat la spital.

În tren se aflau patru persoane care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic a transmis că locomotiva trenului a deraiat, iar circulaţia rutieră (pe DN59C Sânnicolau Mare – Jimbolia) este întreruptă.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.