Poliţiştii din Timiş, de la Serviciul de Investigaţii Criminale au făcut patru percheziţii la domiciliile unor persoane care s-au ocupat cu furtul din mai multe societăţi comerciale. Aceştia au reuşit să fure biciclete, detergenţi, anvelope sau ulei de motor. Prejudiciul care se ridică la peste 100.000 de euro a fost recuperat parţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
IPJ Timiş a transmis, vineri, că percheziţiile au avut loc în cursul zilei de joi în localităţile Giarmata şi Cerneteaz, din judeţul Timiş.
 
”Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 11 – 13 martie a.c., 4 bărbaţi ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Ghiroda, judeţul Timiş, 160 de biciclete electrice şi doi paleţi de detergenţi, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 51.716 euro. Totodată, la data de 5 spre 6 iunie a.c., aceştia ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Giarmata, judeţul Timiş, 85 de anvelope pentru camioane şi utilaje de mare tonaj, cauzând un prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro. La data de  11 spre 12 iunie a.c., bănuiţii ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, 7 butoaie, a câte 200 de litri de ulei de motor şi 80 de bidoane, a câte 20 de litri fiecare, cu ulei de motor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 70.000 de lei”, a transmis IPJ Timiş. 
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri şi 5 seturi de plăcuţe de înmatriculare, fiind indisponibilizate două autoturisme.
 
Prejudiciul a fost recuperat parţial. 
 
Cei 4 bărbaţi au fost audiaţi de poliţişti şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat. Ei au fost duşi în Centrele de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Timiş şi Caraş-Severin.
 
Poliţiştii încearcă acum să recupereze întreg prejudiciul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.