O maşină de tip hibrid a luat foc în garajul unei locuinţe din comuna Dumbrăviţa, de lângă Timişoara, focul cuprinzând şi o încăpere alăturată. Pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului au stabilit că a fost vorba de un scurtcircuit la instalaţia electrică a autoturismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
 
 
Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost chemaţi să intervină, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu produs la un garaj, în comuna Dumbrăviţa. Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.
 
La sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că incendiul se manifesfa cu ardere generalizată la un autoturism de tip hibrid, aflat în interior, cu propagare la o încăpere alăturată, pe o suprafaţă totală de aproximativ 60 de metri pătraţi.
 
În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.
 
Pompierii au stabilit că incendiul a pornit după un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a autoturismului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.