O femeie în vârstă de 37 de ani a fost prinsă de poliţişti de două ori în aceeaşi zi, la volanul unei maşini, deşi avea permisul de conducere suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 08 martie a.c., în jurul orei 07:30, poliţiştii Biroului Ordine Publică Lugoj, au oprit pentru control pe strada Timişorii din municipiul Lugoj, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în bazele de date a rezultat faptul că acesta figura având permisul de conducere suspendat”, a transmis IPJ Timiş.
 
Poliţistii au deschis un dosar penal pe numele femeii, pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
”Ulterior, la aceeaşi dată, în jurul orei 16:30, poliţiştii lugojeni, au oprit din nou pentru control, pe strada Andrei Şaguna din municipiul Lugoj, acelaşi autoturism, condus de către femeia în vârstă de 37 de ani, având dreptul de a conduce suspendat”, a mai transmis IPJ Timiş.
 
Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.