O explozie a avut loc într-un bloc de garsoniere din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, în urma unei acumulări de gaze. 12 persoane s-au autoevacuat, iar un bărbat a fost evacuat de pompieri având arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 28.11.2023, la ora 08:30, am fost anunţaţi prin apel SNUAU 112 despre o explozie produsă la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, în urma unei acumulări de gaz, situat pe strada Vişinilor în municipiul Lugoj. A fost alertat de urgenţă Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi la faţa locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, trei ambulanţe SAJ şi un microbuz de transport persoane din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara.Facem precizarea ca explozia nu a fost urmată de incendiu”, a transmis ISU Timiş.
 
În urma exploziei, 12 persoane s-au autoevacuat, o persoană a fost deblocată dintr-un apartament, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar un bărbat a fost evacuat de pompieri, având arsuri pe 40% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost transportat la spital conştient.
 
”Din primele informaţii, din numărul total de 84 garsoniere din imobil, aproximativ 23 sunt afectate. În continuare se efectuează acţiuni de căutare-salvare în imobil”, a mai precizat ISU Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.