Un accident rutier în care au fost implicate două maşini şi care transportau, în total, cinci persoane, s-a produs, duminică seară, pe autostrada A1, pe sensul de mers Margina - Timişoara. Două femei au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost solicitaţi să intervenim în urma unui accident rutier produs pe A1, pe sensul de mers Margina-Timişoara. S-au deplasat de urgenţă la faţa locului 8 pompieri din cadrul Staţiei Făget cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ în sprijin. În accident au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau 5 persoane”, a transmis ISU Timiş.

În urma accidentului, două femei au fost rănite. Ambele au fost conştiente. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, care a fost transportată de echipajul SMURD la Spitalul orăşenesc Făget, şi de o femeie de 45 de ani, care a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Accidentul a fost produs de un şofer de 20 de ani.

”Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe banda 1, sens de mers Margina-Timişoara, iar la kilometrul 437, în dreptul localităţii Traian Vuia, din judeţul Timiş, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani”, a precizat IPJ Timiş

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.