Un bărbat a fost dus de poliţişi la audieri, fiind principalul suspect în cazul profanări de morminte din două cimitire de lângă Lugoj, judeţul Timiş. La locuinţa acestuia a fost făcută o percheziţe, în urma căreia au fost ridicate medii de stocare şi mai multe bunuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Având în vedere sesizarea efectuată în data de 3.04.2024 cu privire la profanarea de morminte din localitatea Remetea-Luncă, judeţul Timiş, poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget au efectuat verificări în acest sens, iar la data de 5.04.2024 a fost efectuată o percheziţie domiciliară în localitatea Remetea-Luncă la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei. În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat medii de stocare şi bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea faptei”, a transmis IPJ Timiş.
 
Bărbatul a fost dus la audieri, poliţiştii continuând cercetările sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget pentru administrarea probelor ridicate în urma percheziţiei.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă, miercuri, dupăm ce aproape 100 de morminte din două cimitire, unul ortodox şi unul penticostal, din judeţul Timiş au fost profanate. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.