Cinci percheziţii au avut loc în judeţul Arad, în urma cărora poliţiştii au găsit ţigări de contrabandă, 30 de kilograme de articole pirotehnice şi o sabie confecţionată artizanal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 9 decembrie a.c., poliţiştii oraşului Chişineu-Criş cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chişineu-Criş, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, emise de magistraţii Judecătoriei Chişineu-Criş, pe numele unor persoane, bănuite de săvârşirea de infracţiuni. La domiciliul unui bărbat de 48 de ani, din Cintei, au fost descoperite instalaţii clandestine de racordare directă la reţeaua de electricitate”, a transmis IPJ Arad.
 
În urma percheziţiilor făcute la domiciliile a 4 bărbaţi, din Zărand, Mişca şi Cintei judeţul Arad, au fost descoperite 190 de pachete de ţigarete nemarcate fiscal, 30 de kilograme de articole pirotehnice şi o sabie confecţionată artizanal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
”Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt, executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţeaua de electricitate, contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, a mai precizat IPJ Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.