Aproximativ 735.000 de pachete de ţigări contrafăcute, în valoare de peste 7,3 milioane de lei, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră într-un container sosit din Turcia în Portul Constanţa Sud Agigea, acestea fiind destinate unei societăţi din Cipru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţişti de frontieră, inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud şi lucrători din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Constanţa au efectuat în Portul Constanţa Sud Agigea, controlul amănunţit la un container sosit pe ruta Republica Moldova-Turcia-România, care avea ca destinaţie o societate comercială cu sediul în Cipru.

În urma controlului, au fost descoperite 733.000 pachete ţigări, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, bunurile fiind contrafăcute. 

Ţigările, în valoare de aproximativ 7.330.000 lei, dacă ar fi fost comercializate la valoarea de piaţă, au fost confiscate de lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.