O tânără care a sunat, joi dimineaţa, la 112, spunând că a fost violată şi că este sechestrată într-un apartament din Alexandria, a fost găsită de poliţişti la scurt timp după apel. Ea se afla în locuinţa respectivă împreună cu un tânăr de 22 de ani, cei doi cunoscându-se în urmă cu o săptămână pe o reţea de socializare, iar miercuri a fost prima dată când se întâlniseră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Teleorman, joi, la ora 6.17, a fost primit un apel la 112, o femeie susţinând că a fost violată şi este sechestrată într-o locuinţă din Alexandria.
 
Ea nu a ştiut să dea detalii privind zona unde se afla, deoarece nu era din municipiul Alexandra, ci dintr-o altă localitate din judeţul Teleorman, dar în urma întrebărilor puse de operatorul 112 autorităţile au reuşit în cele din urmă localizarea apelului, într-un apartament aflat la etajul patru al unui bloc din municipiu.
 
La ora 6.35 echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria s-a deplasat la locul respectiv. Poliţiştii au sunat la uşă şi le-a deschis un tânăr de 22 de ani. Acesta nu a opus rezistenţă şi s-a conformat indicaţiilor date de oamenii legii, au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman.
 
Poliţiştii au găsit-o în locuinţă pe tânăra care a sunat la 112, aceasta fiind în vârstă de 19 ani. Bărbatul locuia în apartamentul aflat în proprietatea părinţilor săi.
 
Tânăra a fost dusă la Spital Judeţean pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost audiat la sediul Poliţiei municipiului Alexandria.
 
Oamenii legii au stabilit că cei doi s-au cunoscut în urmă cu o săptămână pe o reţea de socializare, iar miercuri a fost prima oară când s-au întâlnit.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate. Deocamdată nu a fost luată vreo măsură preventivă împotriva bărbatului respectiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.