O adolescentă de 14 ani din judeţul Teleorman a fost rănită, sâmbătă, după ce un copac în care intrase un tractor a căzut peste ea, rămânând blocată. Fata este conştientă, dar acuză dureri ale membrelor şi bazinului, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, pompierii militari au fost alertaţi de producerea unui accident rutier cu o victimă, pe raza localităţii Călmaţuiu de Sus.

La fata locului s-au deplasat două echipaje de intervenţie, unul din cadrul Detasamentului de Pompieri Rosiorii de Vede, cu o autospeciala de descarcerare, si unul de la Serviciul de Ambulanta Teleorman.

Salvatorii au constatat faptul că, în urma accidentului, în care un tractor a acroşat un copac, a rezultat o victimă, o minoră de 14 ani, peste care a căzut arborele, fiind prinsă sub el.

Victima a fost scoasă de către pompieri şi predată medicilor. Aceştia au constatat că acuza dureri la nivelul bazinului si la membrele inferioare, însă este conştientă şi stabilă.

Pacienta a fost transportată la spital, iar poliţiştii încearcă să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.