Tatăl lui Vlad Pascu - tânărul care, fiind drogat, a intrat cu maşina într-un grup de persoane la 2 Mai, ucigând două dintre ele - este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după apariţia imaginilor în care pleacă de la DIICOT pe motocicletă, fiind pe punctul de a lovi jurnaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cauză cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Instituţia a precizat că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative.

Poliţiştii au demarat cercetările după apariţia imaginilor în care bărbatul pleacă joi de la DIICOT pe motocicletă, fiind pe punctul de a lovi jurnaliştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.