Tatăl adolescentei reţinute după ce a bătut o fată de 13 ani la Târgu Jiu a declarat la Antena 3 că a fost vorba despre ”un act de teribilism” al fiicei sale, indicând ca posibile cauze ale gestului acesteia ”societatea, lipsa şcolii din luna martie”. Bărbatul a admis că imaginile din timpul bătăii sunt ”foarte” dure şi că el nici nu le-a putut privi, însă afirmă că fiica sa nu trebuia să fie reţinută, ”ruptă de sânul familiei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un act de teribilism din partea fetiţei noastre, pe care nu o regăsim ca şi comportament şi nu am recunoscut acest comportament faţă de ce avea acasă. Un copil cu multe diplome şi multe rezultate la învăţătură bune. S-a întâmplat, societatea, lipsa şcolii din luna martie. Noi plecăm la serviciu.. Din luna martie, soţia mea a fost izolată la serviciu de 3 ori consecutiv, câte 2 săptămâni. Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereţi, rupt de sânul familiei. Trebuia lăsată lângă noi, sub consiliere psihologică, pentru că şi ea a suferit 6 ore de traumă psihică”, a declarat la Antena 3 tatăl principalei agresoare în cazul fetei de 13 ani bătute la Târgu Jiu.

El a susţinut că ”este dat cu pietre în aceşti copii” care ”au avut o ieşire”.

”Ştiu că imaginile sunt foarte dure, chiar şi pentru noi. Eu ca părinte nu am putut să le privesc”, a admis bărbatul.

Imaginile în care patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o alta, de 13 ani, la Târgu Jiu, au apărut în spaţiul public la sfârşitul săptămânii trecute. Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, parinţii celorlalte fete fiind amendaţi cu câte 500 de lei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.