O tânără de 22 de ani, domiciliată în Luxemburg şi dată dispărută în acest stat, este căutată de poliţişti din România, întrucât familia afirmă că ea a ajuns în ţară. Poliţiştii solicită ajutorul cetăţenilor pentru găsirea ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei anunţă că a fost sesizată privind dispariţia unei tinere, domiciliată în Luxemburg, care a plecat în cursul lunii iunie de la adresa de domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Din informaţiile oferite de familie, tânăra a venit în România în 24 noiembrie.

Tânăra se numeşte Elena Margareta Pieptănaru (Zaharia Ely, conform paşaportului din Luxemburg), este în vârstă de 22 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime - 1,55 metri, greutate - 47 de kilograme, faţă ovală, ten măsliniu, păr negru, ochi negri.

Ea are un tatuaj pe mâna stângă reprezentând o coroană şi un tatuaj pe mâna dreaptă reprezentând un cap de leu şi un nume: Tevin-Usher.       

”Precizăm faptul că tânăra figurează ca persoană dispărută, dată în atenţie de către autorităţile din Luxemburg. De asemenea, la nivelul Poliţiei Române, au fost demarate procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a transmis Poliţia Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.