Poliţiştii din Drobeta Turnu Severin au intervenit, marţi, după ce un tânăr de 25 de ani s-a electrocutat în timpul serviciului la Combinatul de Hârtie şi Celuloză. Bărbatul a fost dus imediat la spital, cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului. El a fost preluat de un elicopter SMURD şi transferat la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 06 iunie a.c., ora 07.23, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că un coleg de al său s-ar fi electrocutat în timpul unei manevre de lucru. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Birourilor  Ordine Publică şi Investigaţii Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 25 de ani, angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin s-ar fi electrocutat în timp ce efectua o manevră de lucru la unul din tablourile electrice. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Mehedinţi.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că accidentul s-a produs la Combinatul de Hârtie şi Celuloză. Tânărul a suferit arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului. Medicii de la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin au decis transferul la Bucureşti, cu un elicopter SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.