Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a încercat să jefuiască un local de jocuri de noroc din Craiova, în ultima zi a anului trecut, aceeaşi măsură fiind luată de anchetatori şi în privinţa complicei sale, o tânără de 21 de ani, care i-a oferit informaţii despre persoanele aflate în local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au reţinut doi tineri de 21 şi 23 de ani, din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată. 
“În dimineaţa zilei de 31 decembrie 2022, în jurul orei 05.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi încercat să sustragă bani dintr-un local cu specific jocuri de noroc, situat pe strada Arieş din municipiul Craiova. Întrucât angajata localului a fugit în afara localului strigând după ajutor, nu au fost sustrase bunuri sau valori”, a anunţat IPJ Dolj.
Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au făcut o percheziţie, miercuri, ocazie cu care au fost găsite cele două persoane suspectate de comiterea faptei. 
“În fapt, tânărul de 23 de ani este bănuit că având faţa acoperită şi prin ameninţarea cu un cuţit, ar fi încercat să sustragă banii din încasările localului. Acesta ar fi fost ajutat de o tânără de 21 de ani, care i-ar fi furnizat informaţii despre posibilele persoane aflate în incinta societăţii comerciale”, a mai precizat sursa citată. 
Cei doi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.