Un tânăr de 17 ani din Botoşani, angajat al unui restaurant din Năvodari, a murit joi după amiază într-o anexă de la subsolul localului respectiv, pe trupul său nefiind găsite urme de violenţă. În încăperea respectivă era un puţ, iar specialiştii analizează dacă în acesta s-ar fi aflat diverse substanţe care ar fi putut cauza decesul adolescentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, joi, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din judeţul Botoşani, a fost găsit inconştient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari.

La faţa locului s-au deplasat cadrele medicale care au început protocolul de resuscitare, dar medicii nu au reuşit să îl salveze şi au constatat decesul.

“Conform primelor cercetări, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violenţă”, se arată în comunicat.

La faţa locului, s-au deplasat şi poliţişti ai Serviciului Arme Exploziv si Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Constanţa, care fac cercetări cu privire la stabilirea substanţelor dintr-un puţ care se afla în încăperea din subsolul imobilului. De asemenea, este şi un echipaj CBRN de la ISU, pentru a stabili ce sunt eventuale substanţe.

Totodată, inspectori din cadrul ITM Constanţa au deschis o anchetă în acest caz.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa urmează să deschidă un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.