Echipaje medicale intervin, marţi seară, la un ştrand din judeţul Sibiu, unde mai mulţi copii acuză simptome de toxiinfecţie alimentară. 11 copii au primit deja îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112, un echipaj SMURD o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SAJ, au intervenit de urgenţă în localitatea Avrig, la un ştrand întrucât mai mulţi copii aveau nevoie de asistenţă medicală”, anunţă, marţi seară, ISU Sibiu.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost identificaţi 11 minori cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani care acuzau stări de rău fiind suspecţi de toxinfecţie alimentară.

”Echipajul SMURD şi ATPMV au preluat 9 copii, iar echipajul SAJ 2 copii. Aceştia sunt transportaţi la CPU Luther pentru investigaţii de specialitate”, a mai transmis sursa citată.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat şi care a fost cauza îmbolnăvirii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.