Un tren a acroşat, marţi, un utilaj folosit pentru decopertarea asfaltului, în municipiul Rădăuţi. Primele date de la faţa locului arată că niciunul dintre pasagerii aflaţi în tren nu a fost rănit, în schimb, conducătorul utilajului are nevoie de îngrijiri medicale, fiind dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În accident a fost implicat un tren care circulă pe relaţia Putna-Suceava şi care, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza oraşului Rădăuţi, a acroşat un utilaj folosit în construcţii, la decopertarea asfaltului, informează autorităţile din judeţul Suceava. 
 
La locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.
 
Salvatorii l-au găsit pe şoferul utilajului conştient şi cooperant, dar rănit, acesta fiind preluat de către echipajul de la ambulanţă pentru a fi transportat la spital.
 
Sursa citată precizează că niciuna dintre persoanele aflate în tren nu a fost rănită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.