Două persoane au murit, joi seară, în judeţul Suceava, după ce autoutilitara în care se aflau a intrat într-un TIR, pentru scoaterea celor două victime fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, joi seară, a avut loc un accident rutier pe DN 2 E, în localitatea Brăieşti.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul unei autoutilitare care circula din direcţia Fălticeni către Gura Humorului a pierdut controlul volanului, autovehiculul a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul autoutilitarei şi un pasager din acelaşi autovehicul au murit pe loc.

Pentru scoaterea celor două persoane a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de pompieri Suceava.

Şoferul TIR-ului nu a fost rănit în urma acestui eveniment rutier.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.