Cinci persoane au fost transportate la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident produs în judeţul Suceava, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism. Răniţii sunt trei adolescenţi, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 38 de ani, doi dintre ei având nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs între un microbuz şi un autoturism, în zona localitatii Băişeşti, fiind anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 la ora 1:13. Acolo au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a patru echipaje SAJ.
 
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava
 
Potrivit ISU Suceava, cinci persoane, una din microbuz şi patru din autoturism, au necesitat îngrijiri medicale.
 
”Două dintre victime, una din microbuz şi cealaltă din autoturism, au rămas încarcerate şi au necesitat intervenţia echipei de descarcerare pentru a fi extrase din maşini. Toate victimele (trei adolescenţi cu vârste între 16 şi 17 ani, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 38 de ani) au fost transportate la spital, pentru investigatii suplimentare şi tratament de specialitate”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.