Un bărbat de 45 de ani a fost grav rănit de un arbore, luni, în fondul forestier Roşia, judeţul Suceava. Victima a fost transportată de pompieri şi salvamontişti până la ambulanţă din cauza zonei greu accesibile, ulterior fiind preluată de un elicopter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Persoană accidentată de un arbore în fondul forestier Roşia de pe raza localităţii Poiana Stampei. Zona fiind greu accesibilă, au acţionat echipaje formate din pompieri militari şi salvamontişti, victima fiind transportată la ambulanţă în condiţii de siguranţă”, a transmis, luni, ISU Suceava.  

Sursa citată a precizat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, cu politraumatism sever de coloană vertebrală. 

”În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD care a preluat victima, conştientă şi cooperantă, ulterior fiind transportată la UPU Mureş”, a mai transmis ISU Suceava.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.